fredag 20 augusti 2010

Sverigedemokraterna är inte bara rasister, de är även antifeminister och homofober!

För mig är det självklart viktigt att fördöma SD:s människosyn. Detta är ett parti vars uttalade syfte är att exkludera och misstänkliggöra individer som i partiets ögon betraktas som icke-svenskar. Men det kommer mera!

Utöver främlingsfientligheten bedriver SD en medveten linje i synen på familj, sexualitet och jämställdhet. Det hela är extremt!

SD kräver som enda parti att abort efter graviditetsvecka 12 ska förbjudas.

SD bedriver en hetspolitik mot homosexuella. Partiet menar att en ”normalisering” av hbt-personer kommer att leda till att vi börjar acceptera tidelag och pedofili.

SD motsätter sig i linje med detta homosexuellas möjlighet­ att gifta sig och att adoptera barn.

SD menar att ”könsrollerna är något nedärvt från födseln”.

SD:s arbetsmarknadspolitiske talesperson Per Björklund menar att det framtida behovet av arbetskraft inte ska lösas genom invandring, utan genom att svenska kvinnor föder fler barn.

SD är inte bara ett antifeministiskt parti, SD är också Sveriges i särklass mest mansdominerande parti.

Så varför inte debattera jämställdhet och familjepolitik med SD!?


Vi måste alla bli bättre på att sätta oss in i SD:s politik och huvudfrågor. Vi måste angripa både främlingsfientligheten och familje- och sexualpolitiken som SD bedriver.


Synen på jämställdhet och sexualitet är viktiga för SD, men det är inte frågor som partiet lyfter på samma sätt som främlingsfientligheten. Förmodligen fruktar SD att de skulle tappa röster om deras åsikter i familjepolitiken blev granskade...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar