måndag 22 mars 2010

Pressmeddelande: Haddad (FP) "Vi avvisar S skattehöjning"

Folkpartiet liberalernas gruppledare och kommunalråd, Roger Haddad, presenterade under måndagen laguppställningen inför kommunvalet i september 2010.

Följande fungerar som talespersoner med särskilt ansvar för områdena nedan från och med idag:
Roger Haddad: ekonomi/bolag, skola, integration/arbetsmarknad (gruppledaren har också det samlade ansvaret för hela partiets politikområden)
Ragnhild Källberg: socialpolitik, kultur
Göran Landerdahl: stadsbyggnadsfrågor, bostadspolitik
Hanna Paavola Önnebro: förskola, ungdomspolitik
Bengt-Åke Nilsson: kollektivtrafik, äldre, funktionshindrade
Jenny Petersson: idrott, jämställdhet
Karl-Erik Andersson: energi, klimat, miljö

– Vi kommer att utmana socialdemokraterna på flera viktiga punkter, inte minst inom områdena skola, arbetsmarknad och äldrepolitik, dessa är viktiga frågor för oss i Folkpartiet, men också för väljarna, och därför är vi väldigt intresserade av hur alternativen till vår politik gestaltar sig, menar gruppledaren Roger Haddad (FP).

– Folkpartiet vill fortsatt ta ansvar för stadens ekonomi och vi har visat att vi kan prioritera. Folkpartiet ställer sig avvisande till socialdemokraternas skattehöjning, vi går till val på att inte höja skatten, samtidigt som vi ska bli ännu bättre på att prioritera i den kommunala budgeten, menar Roger Haddad (FP).

– Folkpartiet kommer att arbeta för att Västeråsalliansen blir återvald och vi kommer snart att presentera vårt kommunalpolitiska program i god tid för väljarna, avslutar Roger Haddad (FP).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar